Talent i iniciativa colomenca contra la crisi

Vull començar els meus articles sobre Santa Coloma amb un to optimista, tot i la que està caient, i per això parlaré del talent i l’empenta que hi ha en aquesta ciutat. Per fer-ho, citaré alguns noms de professionals d’aquí que estan triomfant, fins i tot en aquests moments difícils.

Primer exemple, en Samuel Aranda, fotoperiodista guanyador del darrer World Press Photo per una imatge pressa durant les revoltes al Iemen (la d’una dona agafant el seu fill ferit i esperant el torn perquè li donessin atenció mèdica).

Un altre exemple: en Juan Antonio Ávalos, un jove dissenyador de moda que, tot i haver tancar la seva marca per la crisi, ha aconseguit despuntar en el món del disseny i ha estat fitxat per la firma Nike.

I un més: la Belén Carmona. Periodista i escriptora que té tres novel·les. Una d’elles, La Estrella, ha estat la base d’una pel·lícula (la Belén ha participat en el guió) que s’estrenarà properament.

I molts més casos de gent que han sabut esdevenir bons professionals en el seu terreny. En una ciutat on molts dels que han anat a la universitat eren els primers de la seva famíla a fer-ho. I la majoria dels que han destacat professionalment, mai han tingut padrins que els aplanessin el camí. Per això, perquè hi ha ganes, talent i capacitat de lluita, aquesta ciutat i la seva gent sortiran endavant. I aquí estarem per explicar-ho.

Post publicat el 14 de març de 2012 a Santako Mola

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.